BEZPŁATNIE ORGANIZUJEMY PROMOCJĘ FIRM KAŻDEJ BRANŻY, STOWARZYSZEŃ, ARTYSTÓW - inkubator@portalpolski.pl

Czerwona cebula do mięs i serów PREMIUM

16.08.2016 / czytano: 612 razy

Ta smakowita nowość firmy Stovit uświetni niejedno mięsne danie i wzbogaci smak wielu gatunków serów. Mowa oczywiście o czerwonej cebuli, która doskonale sprawdza się w roli uniwersalnego dodatku do śniadania, obiadu lub kolacji. 

REKLAMA



Delikatna konsystencja przypominająca konfiturę predysponuje czerwona cebulę firmy Stovit do wielu kulinarnych funkcji. Pasuje do większości dań mięsnych, a zwłaszcza pieczeni. Z powodzeniem można też dodać ją do domowych hamburgerów lub nawet zwykłych kanapek, aby nadać im oryginalny i niepowtarzalny smak. Z dodatkiem Czerwonej cebuli Stovit każda potrawa nabierze wyraźnego aromatu – wystarczy tak niewiele, aby przemienić codzienny obiad w wyszukane danie, które można zaserwować gościom. Podana z deską serów wygląda tak samo dobrze jak smakuje, dodając małym przekąskom barwy i wyrazu. Warto wypróbować ją także do grilla, jako sos do mięsa czy warzyw.
Zastosowania konfitury z czerwonej cebulki są prawie nieograniczone, a kto doceni jej smak, pokocha ją jeszcze bardziej za kulinarną wszechstronność. Dodatek ten podbił podniebienia smakoszy na całym świecie, występując pod różnymi odmianami. Teraz czerwona cebula do mięs i serów PREMIUM może pojawić się także na Twoim stole, oczywiście w towarzystwie ulubionych dań i przekąsek.
 
Cena: ok. 6 zł
 
Więcej na www.stovit.com.pl

pp12

Lista komentarzy

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Nick:
Treść:
Przepisz kod:
REKLAMA